RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Чоловік намагався влаштувати публічне харакірі в супермаркеті в Сумах: відео

У Сумах патрульні поліцейські зуміли зупинити чоловіка, який намагався зарізати себе осколком від пляшки в супермаркеті.

Про це повідомляє сайт міста Суми "0542.ua".

Правоохоронці отримали виклик про те, що чоловік намагається завдати собі тілесні ушкодження в публічному місці. Вони виїхали за адресою і незабаром його знайшли - він розбив скляну пляшку, приставив осколок до живота та пред'являв вимоги. Як стало відомо з розмови він посварився з матір'ю і намагався її таким чином до себе викликати. Сторонніх людей він до себе не підпускав, показуючи своїм виглядом, що готовий завдати собі важкі поранення.

Поліцейський УПП в Сумській поліції Євген Баличев докладніше розповів про події в супермаркеті після приїзду патруля.

"Нам вдалося встановити контакт і після 30 хвилин переговорів наблизитися до нього. Я запропонував йому зателефонувати і поговорити з матір'ю, для цього повинен був тримати свій телефон біля його вуха. Ставши поряд, я різко відвів руку з осколком, а колеги його затримали", - розповів поліцейський.

Пізніше йому наділи наручники і викликали швидку, оскільки від осколка у нього був поріз на руці. Потім його доставили до відділку, вирішується питання про кваліфікацію його правопорушення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві місцеві підлітки були помічені за небезпечною забавкою - вони піднімалися на мостові палі Північного моста і сиділи там без страховки.