RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Пасажири відзначилися жлобською поведінкою в літаку з Києва в Амстердам: фото

У суботу, 20 липня, українські пасажири відзначилися поведінкою в літаку Київ-Амстердам.

Про це повідомляє користувач мережі Ярослава Грес.

Інцидент стався на лайнері авіакомпанії МАУ. За словами очевидиці, літак тільки торкнувся смуги, а деякі пасажири вже вишикувалися в чергу на вихід.

"Стюардеса кілька разів просить в мікрофон пасажирів сісти. Нуль реакції. Вона підходить і ввічливо, наполегливо, при цьому дуже м'яко пояснює, що є правила авіаційної безпеки, що якщо літак загальмує, всі впадуть, що не можна відкривати полички з валізами, тому що якщо чемодан впаде, він може вдарити інших пасажирів і тд. Це триває 10 хвилин", - написала Ярослава і опублікувала фото жінки з дітьми, яка сперечається з борт-провідником.

За словами очевидиці, інші пасажири вже в автобусі намагалися пояснити жінці, що вона не права, однак та не вважала себе винуватою.

"Не збираємося це обговорювати. Це наша особиста справа", - відповіла вона, поки її діти зніяковіло посміхалися.

Ярослава підкреслила, що не уявляє собі подібну ситуацію ні в одному літаку європейської авіакомпанії.

"Тому що рішення бути в Європі і бути Європою це не тільки підписи на офіційних паперах, а й відповідальність кожного з нас працювати над собою. Прийняти правила гри. Поважати один одного. Або хоча б просто не бути жлобом", - констатувала вона.

Як повідомляв "Апостроф", в літаку "Москва-Сімферополь" неадекватний чоловік затіяв бійку і отримав смертельний удар, після приземлення лайнера лікарі не змогли врятувати дебошира.