Бойова людина: з'явилися цікаві подробиці про нового командувача ООС на Донбасі

Стали відомі несподівані моменти з біографії нового командувача Об'єднаних сил Володимира Кравченка, якого президент України Володимир Зеленський призначив на цю посаду в понеділок, 5 серпня.

Про них в колонці на "Апострофі" розповів військовий оглядач Михайло Жирохов.

"Новий командувач ООС Володимир Кравченко представляє штаб оперативного командування "Північ", який знаходиться у Чернігові. Я стикався з ним з особистих питань, підписував дозволи. Знаю, як офіцери про нього говорили. Це людина бойова. Він має військовий досвід, пройшов всі ланки – був начальником штабу, керував оперативно-тактичним угрупуванням у секторі "А" - це луганський напрямок. І працював у секторі "М" - маріупольский напрямок", - написав він.

Крім того, за словами експерта, зараз все йде до того, що перемир'я буде припинено.

"Офіцери не допустять солдатських бунтів в казармах і мішенню ніхто бути не хоче. Тим більше, що бойовики зараз стягують озброєння до Світлодарської дуги і Горлівки. У цих місцях можливо найбільше загострення найближчим часом", - додав він.

Детальніше про перестановки в керівництві ООС і ситуацію на фронті, читайте в матеріалі "Апострофа": Кінець перемир'я: загострення на Донбасі буде в двох точках.