RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В Україні затримали небезпечну банду, яка грабувала елітні квартири по всій країні: фото

Співробітники правоохоронних органів в Україні провели масштабну спецоперацію, в ході якої затримали банду, яка грабувала елітні квартири по всій країні.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Затримання злочинців проходили в Києві, Вінниці та Черкаської області.

"Озброєна організована банда нападала на елітні квартири громадян Київщини та інших регіонів. Погрожуючи власникам фізичною розправою, вони виносили гроші, сейфи з коштовностями, дорогоцінні речі. Поліція затримала нападників у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - сказано в повідомленні.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Відзначається, що за місцем проживання зловмисників пройшли обшуки, виявлено зброю, вибухівку і частково награбоване майно. Крім того, вилучено автомобіль, на якому пересувалися зловмисники.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 257 (Бандитизм) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про оголошення підозри затриманим.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Київській області правоохоронцям вдалося затримати банду іноземців, які пограбували будинок місцевого жителя, для затримання довелося оголошувати план-перехоплення.