Тіло виявили в мішку: під Львовом сталося загадкове вбивство

В одному з сіл Стрийського району Львівської області було виявлено тіла місцевих жителів: чоловіка і жінки, яка до цього вже два тижні як вважалася зниклою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

31 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку, який належить 58-річному місцевому жителю було виявлено тіло людини без ознак життя, зашите в мішок.

Поліцейські встановили особу загиблої - їй виявилася 37-річна жителька села, яку до цього розшукували вже два тижні.

Крім того, в траві поряд з будинком правоохоронці виявили тіло господаря будинку, також без ознак життя і з різаною раною шиї. Поруч з тілом лежала коса зі слідами крові. Як припускають в поліції - чоловік наклав на себе руки.

За фактом смерті жінки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, за фактом смерті чоловіка - по ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "самогубство". Тіла направлено на судово-медичну експертизу, поліцейські встановлюють обставини події. Проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", поліцейські затримали подружжя, яке підозрюють у вбивстві молодого таксиста в Києві.