RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Полтавою під час затримання порушника трагічно загинула молода патрульна: фото

У середу, 2 жовтня, під час затримання порушника під Полтавою трагічно загинула молода патрульна Марина Фетч - її збила машина.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції в Facebook.

Інцидент стався в місті Лубни.

За попередніми даними, близько 16:00 патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимоги поліцейських зупинитися водій не відреагував, почалася погоня.

Порушника зупинили в 4 кілометрах від дорожньої станції. У його авто виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

"Для проведення перевірки на стан сп'яніння водія Volkswagen Passat і оформлення адмінматеріалів ... патрульна Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, щоб залучити його водія свідком у справі. У цей час автодорогою рухався інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, водій якого не виконав безпечного швидкісного режиму, скоїв наїзд на патрульну та скоїв зіткнення з мікроавтобусом, що зупинився на узбіччі", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що спроби надати допомогу патрульній виявилися безуспішними - вона померла на місці. У жінки залишився 10-річний син.

Як повідомляв "Апостроф", 1 жовтня під Києвом, в Яготині, сталася жахлива ДТП з двома загиблими.