RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Львові злодії влаштували різанину в трамваї: деталі НП

У неділю, 13 жовтня, у Львові в трамваї зловмисники напали на чоловіка з ножем.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в період між 16:10-16:30 в трамваї №8 між зупинками "Кінотеатр Довженка" - "Верхній Шувар". Потерпілий розповів, що він став очевидцем, як невідомі чоловіки намагалися вкрасти мобільний телефон у дівчини і завадив їм. Тоді один із зловмисників завдав йому удар ножем в груди. Жертву нападу госпіталізували в лікарню. 45-річному чоловікові поставили діагноз "проникаюче поранення грудної клітини зліва".

Медики повідомили про інцидент правоохоронцям. Зараз поліцейські шукають очевидців НП, які можуть допомогти встановити особи зловмисників.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Як повідомляв "Апостроф", в Мелітополі Запорізької області нахабний злодій спробував пограбувати касу в магазині і потрапив на камери відеоспостереження.