RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Волині сталася екологічна НП з вибухом: фото і відео

17 жовтня у селищі Клевань на хімічному підприємстві "Колор С.І.М" вибухнув резервуар.

Про це повідомляє Нацполіція Рівненської області.

Через скупчення газоповітряної суміші в одному із приміщень товариства з обмеженою відповідальністю в будівлі спрацювала автоматична система пожежогасіння.

фото

35.jpeg
1 / 1
36.jpeg
1 / 1
37.jpeg
1 / 1
40.jpg
1 / 1
41.jpg
1 / 1
42.jpg
1 / 1

Об 20:00 на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Рівненського районного відділення поліції, поліцейські вибухотехнічного відділу ГУНП та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.Також до ліквідації пожежі приступили рятувальники, які близько 20:30 загасили вогонь. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Крім того, поліцейські залучатимуть фахівців відповідних служб, аби здійснити заміри щодо встановлення рівня забруднення атмосферного повітря в житловій зоні.

Варто зазначити, що на роботу підприємства "Колор С.І.М" та шкідливий запах від виробництва фарби мешканці Клевані скаржаться не перший рік. Люди кажуть, що неприємний запах тут відчувається декілька разів на тиждень, особливо у спеку або на початку холодів.

Відомо, що, підприємство "Колор С.І.М" виготовляє фарби для дорожньої розмітки, фарби для автомобілів, синтетичні смоли та лакофарбові матеріали для промисловості.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві ввечері 17 жовтня сталася сильна пожежа в житловій багатоповерхівці на вулиці Тичини.