Вибухи на хімзаводах і переворот: бойовики ДНР видали нову страшилку про Україну, відео

Представник бойовиків так званої ДНР Едуард Басурін заявив про те, що в Україні нібито готується державний переворот руками "націоналістів і прихильників Порошенка".

Відповідне відео публікує блогер Анатолій "Штірліц" Штефан.

Басурін розповідає про те, що з метою проведення "перевороту" нібито готуються теракти на хімічних заводах і дамбах на території України.

"В даний час кілька груп націоналістів загальною кількістю до 40 осіб проходять спеціальну підготовку під керівництвом інструкторів з восьмого окремого полку спеціального призначення сил спецоперацій ЗСУ. Для проведення теракту змовники розглядають кілька об'єктів на території підконтрольної Києву, зокрема Авдіївський коксохімічний завод і Дзержинський фенольний завод" , - заявляє представник бойовиків.

Блогер в коментарі до відео з сарказмом додає, що Басурін забув повідомити також про замішані у всіх цих "подіях" війська НАТО.

"Сьогодні Едічка Басурін не хильнув, а знатно нюхнув. Переворот, Порошенко, хімічна зброя, ССО, підрив дамби. Забув ще про НАТО додати і був би повний зомбі-апокаліпсис. Черговий гумконвой дає про себе знати відразу", - пише Штефан.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на окупованій бойовиками частині Луганської області відзначилися новим фейком про нібито провокації ЗСУ з "білим порошком" .