RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Не дають говорити: сплив скандальний нюанс з другим учасником ДТП з Кулебою, фото

Журналістів і активістів з невідомих причин не пускають в лікарню до другого учасника дорожньої аварії за участю омбудсмена Миколи Кулеби і не дають з ним поспілкуватися.

Про це заявив на своїй сторінці в Facebook блогер Назар Приходько.

Він розповів про те, як разом з іншим блогером і активістом, Тімом Златкіним, вони прибули до Києво-Святошинської районної лікарні провідати потерпілого водія мікроавтобуса, який зіткнувся з автомобілем Кулеби.

"Прибувши на місце, ми одразу пішли в приймальне відділення. Там сказали, що нічого не знають і "відфутболили" до реєстратури. Там ТЕЖ нічого не знають, "відфутболили" до заступника головного лікаря. Той м'явся, м'явся і відправив нас до директора. Отам почалось найцікавіше", - розповідає Приходько.

Директор відмовився надавати інформацію про пацієнта, а його секретар заявила, що: "До нас вчора всі центральні телеканали приїжджали - так ми нікого не пустили". Після цього активісти повернулися в приймальню, де їх зустріли представники неназваної охоронної фірми, які спробували виштовхати Приходька і Златкіна.

"Далі під'їхали автоматники (на світлинах), які хоч і не були агресивними як ці гамадрили, втім, було видно, що вони з цими "охоронцями" у зв'язці. Ми так і не змогли дістатися до хлопця... Єдине що знаю: він лежить у травматології (2 поверх) та "дуже багато спить". Цю фразу сказала мені одна з медпрацівниць", - повідомляє блогер.

Приходько підозрює, що потерпілого в ДТП приховують від журналістів і активістів не випадково.

"Це мене наводить на думку. що готується "офіційна" версія, яка буде ухвалена "за основу і в цілому" і саме цю версію пробуватимуть "згодувати" нам, журналістам і блогерам", - пише він.

Нагадаємо, докладніше про ДТП читайте в матеріалі "Апострофа": Поїхав на "червоний" - дитина в комі: що відомо про страшну ДТП з Кулебою під Києвом.