RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Дівчина померла за 20 хвилин: на окупованому Донбасі сталася страшна ДТП, фото

В окупованій Горлівці (Донецька область) в автомобільній аварії під час комендантської години загинула дівчина, яка служила в так званій "поліції ДНР".

Про це повідомив у себе в Telegram-каналі офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан ("Штірліц").

"Аварія в Горлівці 13.12.19, під час якої загинули водій і пасажир, які були в стані алкогольного сп'яніння", - прокоментував він свій пост з інформацією з сепаратистських інтернет-ресурсів про те, що трапилося ДТП.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

У повідомленні уточнюється, що аварія сталася близько 2.30 ночі в районі шахти Кочеграка, коли нетверезий водій не впорався з керуванням свого BMW. Внаслідок зіткнення зі стовпом молода людина, який перебував за кермом, загинув на місці. Його пасажирка померла через 20 хвилин в лікарні.

Автори публікаціі у сепаратистських ЗМІ дивуються, чому загиблі проігнорували комендантську годину, який діє на окупованих територіях з 23.00 до 5.00.

"Відповідь, чому для них не діяла комендантська година - на фото, де дівчина в формі окупаційних військ", - вважає блогер Анатолій Штефан Штірліц.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі активно обговорювали інформацію про те, що колишній "мер" окупованій Горлівки Едуард Матюха виявився розвідником ГУР Міноборони України, і його повернення на підконтрольну Україні територію.