RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Одесі затримали банду нападників, які грабували магазини: фото і відео

Співробітники поліції затримали двох підозрюваних у збройних нападах на співробітників магазинів в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Чоловіки під виглядом покупців ввечері зайшли в продуктовий магазин на Ростовській вулиці. Щоб не викликати підозри у продавчині, вони взяли пляшку пива і підійшли до каси нібито для оплати товару.

Коли працівниця магазину ввела код доступу і відкрила касовий апарат, один з нападників дістав з кишені пістолет і вдарив ним жінку по голові. Потерпіла впала, а спільники забрали з каси понад дев'ять тисяч гривень і пішли.

Пізніше з'ясувалося, що всього за кілька годин до цього злочинці заволоділи грошима з каси магазину в Київському районі.

На слід підозрюваних вдалося вийти протягом доби. Слідчі спільно з оперативниками карного розшуку та спецназівцями КОРД затримали їх в Білгороді-Дністровському. За місцем проживання фігурантів у віці 21 і 23 років були проведені обшуки, вилучені речові докази їх причетності до правопорушення.

Обидва підозрюваних затримані в порядку ст. 208 КПК України. Тривають слідчі дії в рамках провадження у ч.3 ст. 187 КК (розбій). Затримані перевіряються на причетність до інших злочинів на території міста і області.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві був затриманий 75-річний чоловік, якого підозрюють у тому, що він обікрав відвідувача в кафе.