RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вбивство Шеремета: в Києві одночасно влаштували засідання за трьома ключовими фігурантам

4 лютого в Печерському районному суді Києва паралельно проходили засідання по відразу трьом фігурантам справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Так, в цей день розгляду йшли щодо Яни Дугар, Андрія Антоненка та Владислава Грищенка.

Адвокати затриманої Дугар спершу попросили допитати ще кількох свідків, а також наполягали на експертизі щодо зросту людини з камер і підозрюваної. Прокурор заявив, що такої експертизи не проводилися, після чого адвокати Дугаров у відповідь заявили відвід судді, так як "мають сумніви в її неупередженості".

Захист Антоненка також заявила відвід судді. Адвокати уточнили, що клопотання прокуратури за всіма трьома підозрюваним вчора "дісталися" одному й тому ж судді Віталію писанці. Захист сумнівається в тому, що між суддями проходило автораспределеніе справ.

В обох випадках суддя оголосив перерву в засіданні.

У той же час засідання по Грищенко все ж відбулося: суддя продовжив арешт підозрюваного до 3 квітня.

Пізніше стало відомо, що в розгляді справ Дугар оголошено перерву на невизначений термін. Засідання по Антоненку продовжиться завтра, 5 лютого, о 9:00.

Нагадаємо, що п одозреваемая у вбивстві журналіста Павла Шеремета волонтер і дитячий хірург Юлія Кузьменко буде знаходиться в слідчому ізоляторі до 3 квітня.