RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Журналіст спростував фейк про сепарів в Золотому і показав відео з передової

Журналіст Андрій Цаплієнко, який знаходиться на передовій, спростував інформацію про те, що українські військові нібито залишили п'ять опорних пунктів на Луганщині через наступ бойовиків, результатом чого став бій у вівторок, 18 лютого, в якому один український військовий загинув, ще четверо отримали поранення.

"Дезінформація - могутніша зброя, ніж гармати. Від подібних повідомлень зараз просто гуде інтернет: "У Золотому 72-ка (72-га бригада, - "Апостроф") змушено залишила п'ять опорних пунктів і відійшла до смт. Гірське. Золоте залишили сепарам", - процитував журналіст один з постів, що розміщено в мережі.

Після цього Цаплієнко показав на Золоте, на тлі якого він знімав відео, і зазначив: "Ось Золоте-4, ми тільки що звідти приїхали".

"Жодного так званого сепара не бачили, а тільки подивилися в очі спокійним і впевненим у собі українським військовим", - додав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися подробиці атаки бойовиків на Донбасі. Так, стало відомо, що бойовики після настання повернулися на колишні позиції.