Не панікуйте, ми готові: нардеп від "Слуги народу" дала важливі рекомендації по коронавірусу

В "Слузі народу" дали рекомендації українцям з приводу поширення коронавіруса.

Як написала в Facebook представник фракції в Раді Євгенія Кравчук, її команда провела консультації з професійними медиками і зібрала важливі поради для українців.

В першу чергу депутат просить людей не піддаватися паніці. Вона пояснила, що вірус не є смертельним, так як 97% хворих видужали. Також вона підкреслила, що звичайний грип куди небезпечніше коронавіруса.

рофілактика насамперед: мийте руки з милом або обробляйте їх антисептиком, дезінфікуйте приміщення. Посилки і фрукти з Азії не заразні: вірус не живе на поверхнях довше 3 годин. Вірус передається крапельним і контактним шляхами, не переміщається далеко. Не ставте собі діагнози: коронавірус визначається тільки спеціальними тестами, які ВООЗ вже передала Україні", - перерахувала вона рекомендації.

На завершення Кравчук додала, що українські лікарі, прикордонники, митники, поліцейські і інші державні служби працюють в посиленому режимі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що коронавірус з Китаю, який "атакував" багато країн світу і продовжує забирати життя, істотно відрізняється за симптомами від звичайної застуди, але має схожість з грипом.