RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Майже 20 померлих і більш 600 хворих: фото, відео і свіжі дані про короновірус в Італії

В Італії зафіксували ще три летальні випадки в результаті ускладнень від смертельного коронавіруса, країну охопила справжня паніка.

Свіжа статистика

27 лютого в Італії померло ще троє людей від смертельного коронавіруса. Загальна кількість загиблих від ускладнень, викликаних вірусом, становить 17 осіб.

Як пишуть місцеві ЗМІ, всі три випадки смерті були зафіксовані в Ломбардії, всі загиблі були старше 80 років. Цікаво, що всі попередні 14 жертв вірусу також були людьми похилого віку.

Що стосується числа підтверджених випадків захворювання, то воно зросло до 650.

Що відбувається в країні

Як пише в Facebook журналіст Маріана Сороневич, найбільше коронавірус поширився по регіонах Ломбардія, Венето і П'ємонті.

Також вона зазначає, що перші випадки захворювання були зафіксовані на півдні країни. При цьому в Римі ситуація стабільна.

В останні дні увага суспільства залучено на південь країни, оскільки там також були виявлені перші випадки захворювання. Ситуація в Римі залишається стабільною.

У той же час в північних регіонах країни вжито заходів. У деяких містах введено карантин, закриті школи, університети, спортивні зали, громадські установи, відкладені заходи, які передбачають скупчення людей.

Масова паніка привела до спустошення полиць супермаркетів. Ось так виглядають полки магазина в Мілані, де ще кілька днів тому було повно продукції:

У поїздах та аеропортах проводяться масові перевірки пасажирів, що призводить до великих затримок руху транспорту. А ось так виглядає метро Мілана, там практично немає пасажирів:

А ось так виглядають вулиці Мілана ввечері:

Заражена українка: що про неї відомо

У громадянки України підтвердили зараження коронавірусом. За уточненими даними, жінка 15 лютого прибула з Кремони, яка межує з зоною карантину. Раптово у неї піднялася температура, після чого її перевели в в інфекційну лікарню "Котуньо" в Неаполі.

За даними місцевої преси, в Італії вона працювала біологом і "лабораторним техніком". Ее сім'ю помістили на карантин.

Зараз загрози її життю немає.

Нагадаємо, що через паніку з приводу поширення смертельного коронавіруса в Празі можуть обмежити продаж продуктів харчування на одну людину.