RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Одесі спіймали озброєного рецидивіста, який грабував в масці пошти: фото і відео

Співробітники поліції в Одесі затримали підозрюваного в серії розбійних нападів на відділення пошти, в тому числі в столиці країни.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Підозрюваний погрожував зброєю працівникам установи, забирав з каси гроші і тікав. Останній раз "здобиччю" злочинця стали 20 тисяч гривень, якими він заволодів за цим сценарієм у Києві.

"Працівники кримінальної поліції Києва затримали серійного розбійника, який скоїв напад на відділення поштового зв'язку. Правопорушникові - 22 роки, з яких чотири він уже перебував у місцях позбавлення волі за вчинення аналогічних злочинів. Зловмисник вийшов на свободу лише кілька місяців тому і вже зробив два розбійних нападу в місті Києві. він був затриманий в Одесі, у нього вилучено зброю, з якої він скоював злочини на території столиці", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника київської поліції, є інформація, що він причетний до подібних злочинів в Харкові, Дніпрі, Одесі та Миколаєві.

Встановлено, що речі для вчинення злочину фігурант зберігав в камері схову на залізничному вокзалі в Одесі. Під час невідкладного обшуку правоохоронці виявили та вилучили звідти предмет, схожий на пістолет, маски, а також одяг, в якому він здійснював напади. Всі речі направили на проведення експертного дослідження.

"Правопорушникові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України, це - розбій. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз слідчі погодили з процесуальними керівниками клопотання про обрання нападаючому запобіжного заходу", - додали в відомстві.


Як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік в камуфляжі і масці побив жінку-фармацевта і пограбував аптеку.