RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

​Під Києвом сталася смертельна лобова ДТП: фото, відео і дані про загиблих

У суботу, 14 березня, під Києвом, на в'їзді в Ірпінь, сталася смертельна ДТП за участю трьох автомобілів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

На дорозі зіткнулися Chery Amulet, Audi A6 і Lanos. Через аварію утворився серйозний затор.

За словами водія Lanos Віктора, він їхав по Новоірпінській трасі в сторону Києва зі своєю сім'єю. З смуги зустрічного руху його зачепила машина і він почав гальмувати, так як скло потрапило йому в очі. Наступне, що він побачив - два пошкоджених автомобіля.

Поліцейські з'ясували, що водій Audi їхав в сторону Ірпеня. Він вилетів на смугу зустрічного руху, де зачепив Lanos, а після лоб в лоб протаранив Chery. Від удару обидві машини отримали серйозні пошкодження. Водій Amulet 1966 року народження від отриманих травм загинув на місці. Його пасажира-дружину госпіталізували в лікарню. Також в лікарню забрали і водія Audi. Однак там чоловік 1983 року народження помер.

Загиблого і постраждалих з авто вирізали рятувальники ДСНС. Пошкоджені автомобілі розкидало по дорозі. На місці працювали поліція, медики, рятувальники і слідчо-оперативна група. Всі подробиці страшної аварії мають з'ясувати правоохоронці.

DTP-34-of-41.jpg
1 / 1
DTP-2-of-41.jpg
1 / 1
DTP-3-of-41.jpg
1 / 1
DTP-36-of-41.jpg
1 / 1
dtp-prevyu-1-of-1.jpg
1 / 1
DTP-10-of-41.jpg
1 / 1
DTP-19-of-41.jpg
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", 13 березня в Миколаєві 25-річна чемпіонка України зі стрибків у висоту Ольга Ладига на смерть збила на дорозі вагітну жінку.