RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

СБУ "пройшлася" по інтимним салонам в Харкові: опубліковано фото і відео

Служба безпеки України припинила діяльність угруповання, причетного до створення в Харкові мережі інтимних салонів.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Силовики встановили, що четверо організаторів нелегального бізнесу створили в обласному центрі мережу підпільних салонів з надання інтимних послуг. Злочинці підшукували жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Вони пропонували високооплачуваний дохід, не розкриваючи деталей, а в процесі "оформлення на роботу" схиляли до заняття проституцією.

За оцінками правоохоронців, зловмисники встигли втягнути в незаконну діяльність понад 100 дівчат.

Для координації ділки створили підпільний "колл-центр". Його оператори приймали замовлення від клієнтів, розміщували в інтернеті рекламу інтим-послуг і оголошення для "вербування" жінок. Конспіруючись, при виході в інтернет, працівники контакт-центру використовували картки іноземних операторів мобільного зв'язку.

В ході операції співробітники СБУ провели 9 обшуків, зокрема, в "колл-центрі" і за місцем проживання учасників злочинної групи.

Вирішується питання про повідомлення фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення осіб у заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 20 березня в Києві на Березняках в одному з дворів біля дитячого майданчика сталася погоня зі стріляниною.