RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Не хотіли брати в лікарню: дружина померлого від коронавируса українця поділилася криком душі, фото

30-річного чоловіка, який помер в Києві від пневмонії, з підозрою на коронавірус Covid-19, довгий час не хотіли госпіталізувати і забрали в лікарню тільки через п'ять днів високої температури.

Коронавірусом заражено понад 1,3 млн осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомила дружина померлого, тренер і блогер Валерія Вьюшина.

"Двостороння пневмонія, реанімація, лежить під апаратами. Ось такий вердикт на сьогоднішній день. Три швидкі і жодна з них не діагностувала, приватна в тому числі, і навіть не намагалася! П'ять днів температура 40! Кашель просто дикий, не перестаючи! І остання швидка посилено намагалася нам відмовити в госпіталізації, мовляв ще посидьте три дні і пийте противірусне!" , - повідомила Валерія на своїй сторінці в Instagram 19 березня.

За її словами, перед цим проблем зі здоров'ям у Кирила (так звали померлого) не було. Перший експрес-тест на коронавірус показав у нього негативний результат.

"З січня місяця фіксуються вірусні пневмонії в українців. Але! Діагнозу немає, лікуємо пневмонію. Зараз порівнюючи кт надіслані заражених з інших країн медики бачать однакові клінічні картини. В результаті у нас переповнені інфекціонки, а коронавірус ставлять одиницям. Експрес тест не дає результату точного, в основному це негативний!", - написала через кілька днів після госпіталізації Валерія.

6 квітня Валерія повідомила про смерть свого чоловіка.

"Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого і нікого. Завтра похорон. Будь ласка, не дзвоніть мені", - написала вона і опублікувала фото з Кирилом.

Як раніше повідомляв "Апостроф", станом на 9:00 7 квітня в Україні лабораторно підтверджено 1462 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.