RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​"Працював" в медичній масці: спливли деталі про стрілка, який атакував "Мультика" в Миколаєві

Зловмисник, який скоїв замах на миколаївського бізнесмена Михайла Тітова, був помічений простими перехожими, проте описати його ніхто не зміг, через маску на обличчі, яку треба носити в рамках карантинних заходів.

Про це повідомляє ресурс "Новини-N" з посиланням на слова адвоката Сергія Войченка, який представляє інтереси потерпілого.

Захисник зазначив, що на сьогоднішній день просто необхідно було провести прес-конференцію, однак через карантинні заходи прийнятих в Україні, це не є можливим. Більш того, саме умови карантину, значно допомогли стрілку здійснити злочин і залишитися непоміченим.

"Близькі та друзі Михайла Миколайовича (Тітова - "Апостроф") зібрали фонд, щоб була можливість заплатити людям за інформацію, яка б могла сприяти розкриттю злочину. Можливо у водіїв збереглися якісь відеозаписи. На сьогоднішній день, поліція думає, що стрілець був один", - заявив Войченко.

За його словами, треба враховувати, що карантин також сприяв вчиненню злочину, тому що злочинець перебував у медичній масці і це не викликало ні в кого ніяких підозр.

"І навіть ті, хто його бачив, то розпізнати будь-які прикмети не зміг, так як він в масці. Більш того, навіть якщо б його побачили поліцейські, то в умовах карантину до нього ніяких питань не виникло, було б більше запитань, якби він був без маски. Припускаємо, що якби не було карантину і він йшов в масці, то як мінімум до нього б могли бути якісь запитання", - сказав адвокат.

Попередньо, стрілок був міцної статури, зріст - приблизно 170 сантиметрів, на ньому була кепка, яку він насунув на очі, а на обличчі - медична маска, як стверджують очевидці, чорного кольору, в руках він ніс спортивну сумку.

Також адвокат підкреслив, що злочинець вичікував Тітова зі свого укриття. Поліція виявила на місці покривало. Залишається поки незрозумілим яким чином стрілок потрапив на технічний поверх п'ятиповерхового будинку, але це має з'ясувати слідство.

Як повідомляв "Апостроф", у слідства є п'ять версій нападу на відомого кримінального авторитета Михайла Тітова, відомого як "Мультик", в Миколаєві.