RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Поліція осоромилася в суді над київським плавцем, який став героєм мережі

Дніпровський райсуд Києва повернув поліції адміністративний протокол, складений раніше на плавця Валентина Бур'янова, затриманого правоохоронцями в Гідропарку 6 квітня за порушення карантину.

Про це повідомляє "Судовий репортер".

Суддя в ході розгляду справи повідомив, що Бур'янов був затриманий близько 12:30 6 квітня на території Гідропарку в зв'язку з тим, що він не був одягнений в засоби індивідуального захисту та порушив норми постанови Кабміну №211 від 11 березня.

При цьому суддя звернув увагу на те, що правопорушенням шкоди нікому не завдано, а в протоколі в графах, де повинні бути вказані свідки, стоять прочерки.

У зв'язку з цим суддя вирішив, що протокол та інші матеріали по справі складено неналежним чином.

"Вимоги до протоколу визначені чітко кодексом. З протоколу я бачу, що свідків немає ... У Гідропарку серед білого дня не було жодного свідка?! Не можу порушувати закони і розглядати те, чого немає", - обурився суддя.

Він повернув протокол поліції на доопрацювання.

Плавець Бур'янов 6 квітня намагався втекти від правоохоронців уплав, щоб потрапити на закритий через карантин спортмайданчик.

Як повідомляв "Апостроф", 7 квітня в Києві мало розпочатися засідання суду у справі плавця з Гідропарку, який порушив карантин і намагався втікти від поліцейських, проте засідання перенесли.