RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Спливли цікаві обставини смерті українців на популярному курорті в Азії

На острові Балі при загадкових обставинах загинули двоє українських громадян, тіла яких виявили ввечері 28 квітня. Стали відомі результати їх посмертних тестів на коронавірус.

Як повідомив "Укрінформу" директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, COVID-19 у них не виявлено, для з'ясування причин смерті планується найближчим часом провести розтин.

"За інформацією лікарні, де знаходяться тіла загиблих, тест на наявність в них коронавірусної інфекції дав негативний результат. У зв'язку з цим, правоохоронними органами Індонезії порушено кримінальну справу за фактом смерті наших співвітчизників, проводиться розслідування. З метою встановлення причини смерті поліція планує найближчим часом проведення розтину тіл", - зазначив дипломат.

Він додав, що посольство України в Індонезії надало індонезійським правоохоронцям контактні дані дочки померлих громадян з метою отримання від неї відповідної згоди.

"Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Посольства України в Індонезії", - уточнив Погорельцев.

Як повідомляв "Апостроф", в Малі (Африка) під час військової операції отримав поранення, несумісні з життям військовослужбовець Іноземного легіону, українець Дмитро Мартинюк. Він пішов з життя 1 травня.