RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Зґвалтування і тортури: суд в Харкові прийняв рішення у гучній справі, фото

11 травня в Харкові обрали запобіжний захід двом чоловікам, яких підозрюють у жорстокому побитті 17-річного хлопця. Обидва за рішенням суду вирушили під арешт на 60 діб без права внесення застави.

Як пишуть місцеві ЗМІ, Дмитро Белевцов і Володимир Казбан вирушили в СІЗО №27.

Цікаво, що під час засідання Казбан частково визнав свою провину. За його словами, він захищав свою дочку. Другий же винним вважає потерпілого. За його словами, він заступився за дівчинку, яку переслідував підліток.

Прокурор просив провести засідання по підозрюваним в закритому режимі, але адвокат потерпілого Євген Мельниченко наполягав на присутності журналістів.

Нагадаємо, 17-річного В'ячеслава Тунгускова забрали з селища Рогань. Підлітка гвалтували держаком, виривали нігті і били арматурою.

Всього побитого і в крові хлопця знайшли вночі 6 травня на зупинці в Харкові. Його у важкому стані госпіталізували до лікарні. У підлітка чотири перелому ребер, внутрішні кровотеча, зламаний ніс і множинні гематоми. З ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи і хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали фото підозрюваних у знущаннях над Тунгусковим . Один з них, ймовірно, раніше був судимий.