RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Викрадення бійця ЗСУ в Криму: з'явилося відео допиту військового

Російські окупанти опублікували кадри затримання та допиту українського військового Євгена Добринського в анексованому Криму.

Відповідне відео розміщено в YouTube.

На відео Добринський представився та заявив, що він охороняв адміністративний кордон з Кримом. За словами військовослужбовця, 29 травня у нього був вихідний, ввечері він пішов в село Сиваш за цигарками, зустрів там на зупинці компанію місцевих жителів, які розпивали алкоголь та курили "траву". Вони запросили військовослужбовця приєднатися до них та дали з собою пакет з наркотиками.

Після цього військовослужбовець, за його словами, вирішив прогулятися по дамбі.

Йдучи по дамбі, він побачив двох озброєних людей, після чого його "затримали".

"По дамбі я добровільно пішов, це була моя ініціатива. Я знаходився в стані алкогольного сп'яніння трохи. Пакет мені дали місцеві, начебто там (була) конопля", - додав Добринський.

Чи дав він ці свідчення під тиском та чи відповідає сказане дійсності, поки не зрозуміло.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Збройних Силах України назвали фейком інформацію про те, що український десантник Євген Добринський перейшов адмінкордон з окупованим Кримом в стані алкогольного сп'яніння.

Про зникнення Добринського зі спостережного пункту "Барліг" біля адмінкордону з окупованим Кримом стало відомо вранці 30 травня.