RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Це провокація: Burisma відповіла на заяви НАБУ та САП в справі на 6 мільйонів доларів

Ні президент Burisma Group Микола Злочевський, ні інші співробітники компанії не мають відношення до скандалу про хабар на 6 мільйонів доларів.

Таку заяву зробив президент Burisma Group 13 червня.

За його словами, вони ні до кого не звертався з проханнями про вчинення неправомірних дій і жодним чином не сприяв таким діям.

Також він додав, що компанія не має відношення до продемонстрованих засобів або будь-яких очікувань щодо подарунків до дня народження.

"Будь-яка згадка Burisma Group і її власника розцінюється компанією як провокація, тому компанія звертається до медіа з проханням не маніпулювати неперевіреною інформацією.

Компанія працює виключно в рамках чинного законодавства, є одним з найбільших платників податків і відстоює інтереси енергонезалежності України", - повідомили в прес-службі компанії.

Як повідомляв "Апостроф", компанія Burisma Group не має ніякого відношення до Миколи Ільяшенко та Андрію Киче, які були затримані при спробі дати хабар $6 млн керівництву НАБУ і САП.

Подробиці брифінгу про спробу підкупу керівників САП і НАБУ за допомогою хабара в розмірі 6 мільйонів доларів читайте на "Апострофі".