RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Хотіли "зрубати" грошей: скандал зі "згвалтуванням" дівчини в Харкові отримав несподіваний поворот

Хлопець намагався допомогти п'яній 17-річній дівчині, подруга якої звинуватила його у згвалтуванні в Харкові.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Харків 1654".

Відзначають, що дівчина йшла хитаючись і падаючи по лісу, а їй на шляху зустрівся хлопець. Він вирішив допомогти їй, а та розповіла, що її ображає хлопець. Незабаром підбігла подруга дівчини, яка також перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Вона заявила, що сталося згвалтування.

"Афганець пішов назад на Журавлівку до своєї компанії. Через час до них підходить та нібито згвалтована дівчина і починає його обіймати, лізти до нього, вона падає, він її піднімає, вона знову починає лізти цілуватися. Це все відбувається на очах свідків", - пишуть в мережі.

П'яну дівчину знову забрала подруга. А компанія хлопців поїхала. Але вони знову зустріли цих дівчат. "Згвалтована" в неосудному стані лежала в кущах. Тоді той же хлопець запитав чи не потрібна їй допомога. А подруга знову заявила про згвалтування і викликала поліцію. Вона розповіла правоохоронцям, що дівчину гвалтували троє хлопців.

Як повідомляв "Апостроф", 30-річний житель Миколаївської області постане перед судом за зґвалтування своєї 13-річної пасербиці. Зловмиснику загрожує до 15 років тюремного ув'язнення.