RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Плакав і втратив свідомість: страшні подробиці п'яної ДТП з дітьми під Вінницею, відео

Дитина, що отримала черепно-мозкову травму під час ДТП, яку влаштувала п'яна жінка під Вінницею, виявилася хрещеником винуватиці аварії.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Так, водій збила хлопчика, переїхала колесами, а після ще протягла кілька метрів за машиною.

"Він на велосипед впав, і вона переїхала через нього, на ніжках були протектори від машини. Він ще відразу плакав, а потім стали забирати в машину, то втратив свідомість", - розповіла бабуся хлопчика Тетяна Гаврилюк.

Хлопчику в лікарні зробили термінову операцію, він прийшов в себе.

Як почувають себе інші діти

Також в аварії постраждав 6-річний Андрій, якого колесом розчавило палець на нозі. Також двох з дітей встиг виштовхнути з-під коліс старший брат, який наглядав за малюками.

Не було водійських прав

Як з'ясувалося, жінка не мала водійських прав і за кермом авто її в селі ніхто не бачив. Машина, на якій вона їхала, належить нинішньому чоловікові.

"Водій, який скоїв наїзд, оглянута і, в результаті, вміст алкоголю перевищив норму в п'ять разів. За вчинення такого злочину їй може загрожувати до 8 років позбавлення волі", - розповіла прес-секретар поліції Вінницькій області Анна Олійник.

Поверталася з поминального обіду

Відзначимо, що перед ДТП у винуватиці помер колишній чоловік, батько її двох дітей. Горе-водій якраз поверталася з поминального обіду.

Плакала і падала на коліна

Коли сталася аварія, винуватиця сильно плакала і падала на коліна, благаючи про прощення.

"Якщо допоможе дітей підняти, то пробачимо: садити не хочемо, у неї теж двоє дітей без батька, ще будуть без мами. Вона плакала, впала на коліна. Цілує руки і ноги", - додала бабуся.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі автомобіль збив чотирьох дітей.