RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Дніпрі директор магазину влаштувала істерику і побила журналістку: відео

У Дніпрі в продуктовому магазині напали на журналістку Христину Малікову, яка зробила зауваження про порушення в торговій точці карантинних вимог і знімала ситуацію на відео. Там продавці були без масок, а кондитерські вироби лежали на прилавку магазину неприкритими.

Як повідомляє канал "Відкритий", інцидент стався в магазині "Асорті" в центрі міста на вулиці Старокозацькій.

Журналістка почала знімати ситуацію в магазині на телефон, раптом до неї підлетіла власниця і почала силою забирати телефон і виштовхувати з приміщення. До слова, на вході у приміщення висить оголошення, що без масок не можна заходити, але продавці і самі ігнорують це правило.

Директор магазину забрала у журналістки смартфон, а відео з нього видалила.

Керівництво каналу звернулося в поліцію через застосування до Христини Малікової фізичної сили. Правоохоронні органи склали протокол.

На кадрах видно, як неадекватна власниця магазину кричить, що журналісти не мають права нічого знімати, вона кидається з кулаками на всіх і голосно виражається.

Як повідомляв "Апостроф", Кабінет міністрів України має намір внести пропозицію до Верховної Радипро посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режимув приміщеннях і громадському транспорті.