RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Момент вибуху будинку в Києві потрапив на камеру: моторошні кадри

В мережі опублікували кадри, на яких зафіксовано моменту вибуху в багатоповерхівці У Києві, який стався у неділю, 21 червня.

Відео опублікував журналіст Влад Антонов на своїй сторінці у Facebook.

Вибух стався близько 10 ранку в дев'ятиповерховому будинку по проспекті Григоренка, 41. Попередня причина - вибух газоповітряної суміші.

На відео, яке зняте, очевидно, камерами відеоспостереження гіпермаркету "Епіцентр", що розташовується навпроти будинку, видно, як починає руйнуватися будинок в результаті вибуху на середніх поверхах, а вибухова хвиля за секунди докотилася до місця зйомки.

Дарницькому районі по пр. Григоренко, 41 в дев'ятиповерховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням міжповерхових перекриттів 4, 5, 6, 7 поверхів", - прокоментував Антонов відео інформацією ДСНС.

Нагадаємо, у неділю, 21 червня, в Києві прогримів потужний вибух, який почули жителі всього району -в багатоповерхівці на розі вулиць Крушельницької і проспекту Петра Григоренка вибухнув газ.На місце відразу ж вирушили рятувальники і швидка допомога, почалася рятувальна операція.

Як раніше повідомляв "Апостроф", під час вибуху будинку на Позняках в Києві загинула сім'я, але в живих залишилася одна дівчинка.