RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Дніпрі застрелився полковник, який воював на Донбасі: фото та прізвище

Полковник поліції Павло Савенко, який воював на Донбасі, покінчив життя самогубством в Дніпрі, вистріливши собі в голову з карабіну.

Як передає "Апостроф", про це повідомляє "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела.

Трагедія трапилася на вулиці Янгеля. Дружина поліцейського прийшла додому з дитиною після прогулянки близько 20:30. Жінка побачила, що в одній з кімнат двері зачинені зсередини. Коли вона змогла відкрити двері, то виявила труп свого чоловіка. Чоловік вистрілив собі в праву скроню. Поруч з ним був карабін і гільза від патрона.

Відзначається, що посмертної записки в квартирі не виявили. Дружина правоохоронця не розуміє, чому її чоловік вирішив покінчити життя самогубством.

У соцмережах друзі і колеги щиро співчувають втраті.

"Полковник поліції Савенко Павло Євгенович був тим офіцером, який розчинявся в роботі до останньої краплі, віддавав всього себе, не шкодуючи ні часу, ні сил", - пише Денис Пефтієв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Полтавою з власної рушниці застрелився начальник Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Полтавській області та член тендерного комітету обласного главку Ігор Компанієць.