RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Жінка вирішила посмажити чіпси, але втрутився випадок: невдовзі вона померла в лікарні

У Великобританії жінка похилого віку померла від отруєння димом після того, як випадково використала для смаження чіпсів мастило замість олії.

Про це повідомляє Derbytelegraph.

74-річна Керол Олдфілд з Дербі готувала чіпси і переплутала олію з мастилом, яке використовується для запобігання скрипу і захисту поверхонь від іржі і корозії.

Місіс Олдфілд змішала чіпси з олією, включила плиту на кухні, пішла в іншу кімнату і на дві години заснула, а потім прокинулася в заповненому білим димом будинку. Весь цей час вона вдихала смертельні пари.

Побачивши дим, жінка зателефонувала до рятувальників і повідомила, що в її будинку настільки багато білого диму, що вона не бачить шляхів для евакуації. Пожежні сказали їй залишатися на верхньому поверсі, щоб вони могли провітрити приміщення.

Пізніше жінку доставили до лікарні, однак її стан почав поступово погіршувався: в неї боліло горло і впродовж наступних кількох днів почався кашель. Зрештою, вона померла.

Посмертний розтин показав, що у місіс Олдфілд рання стадія деменції.

Як повідомляв "Апостроф", в Чернігівській області через отруєння невідомою речовиною загинув 9-річний хлопчик. Як з'ясувалося, під час прогулянки він спробував з друзями отруйні коренеплоди цикути.