RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Дніпрі сталася страшна лобова ДТП: фото, відео і дані про загиблих

В четвер, 9 липня, в Дніпрі сталася масштабна аварія, в результаті якої загинули 2 людини та ще 3 постраждало.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

ДТП за участю вантажного автомобіля "MAN", легкового автомобіля "Ford Focus" та вантажного мікроавтобусу "Volkswagen Crafter" сталася увечері 9 липня на вулиці Полтавське шосе Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро - транспортні засоби зіткнулися "лоб в лоб".

За попередньою інформацією від поліції, Volkswagen Crafter їхав по Полтавському шосе в бік виїзду з міста. Перед ним почав пригальмовувати MAN, щоб пропустити транспорт і повернути ліворуч. Невідомо, чи то чоловік не помітив вантажівку, чи то не встиг зреагувати на маневр, або навмисно пішов на випередження. В кінцевому підсумку Volkswagen виїхав через дві суцільні на зустрічну смугу руху, де "в лоб" вдарив Ford Focus.

У легковому автомобілі були три людини. Два пасажири - 54-річний чоловік і 32-річна жінка - від отриманих травм загинули на місці. Водія у важкому стані забрала швидка в обласну лікарню імені Мечникова. У салоні Volkswagen були двоє чоловіків: 25-річний водій серйозно не постраждав, а пасажир отримав травми середнього ступеня тяжкості. Обох для надання допомоги медики забрали в 6-у міську лікарню. Тест на драгері водія мікроавтобуса не показав наявності алкоголю в крові.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на автодорозі Якимівка - Кирилівка в Запорізькій області сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів Daewoo Lanos і BMW. Постраждали 6 осіб, серед них - четверо дітей.