RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Полтавській області убито Олександра Мазура: що про нього відомо

Розстріляний 29 липня в автомобілі Mercedes S class під Пирятином чоловік є відомий в злочинному світі Олександр Мазур.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу НОВИНА.

Канал повідомляє посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, що вбитий чоловік в автомобілі на трасі Київ-Харків є особою, що широко відома в злочинному світі. Йдеться про Олександра Мазура.

Заступник начальника відділу комунікації поліції Полтавської області Роман Гришин заявив, що попередньо особа загиблого встановлена, однак не назвав імені.

"Близько 16 години на трасі "Київ-Харків" був знайдений автомобіль "Мерседес" з простреленими вікнами. В салоні автомобіля було виявлено тіло чоловіка. Попередньо його особа встановлена – це уродженець Донецької області, 1985 року народження", - повідомив Гришин.

У поліції додали, що на даний момент на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею "Умисне вбивство".

Як повідомляв "Апостроф", заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко не виключає, що Романа Скрипника, який захопив у заручники поліцейського в Полтаві, а потім відпустив його і зник у лісопосадці, вже немає в живих.