RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Берліні невідомі напали на торговий центр - є постраждалі

Невідомі зловмисники скоїли напад на торговий центр в Берліні - там розпорошили сльозогінний газ. За попередньою інформацією, є постраждалі. На місце інциденту прибули численні машини швидкої допомоги, працюють близько 40 рятувальників.

Про це повідомляє німецьке видання Tagesspiegel.

В універмазі Карштадт проводиться масштабна поліцейська спецоперація після газової атаки, яка сталася у п’ятницю, 31 липня. Представник пожежної частини повідомив, що під час інциденту постраждали щонайменше вісім осіб.

За даними поліції, це був розбій і спроба напасти на відділення банку, яке розташоване у будівлі універмагу. Прес-секретар поліції повідомив, що віддлення банку намагалися обікрасти.

Поліція перекрила доступ до торгового центру. Вулиця Hasenheide, що проходить з південної сторони універмагу, закрита для руху. На місці - десяток поліцейських машин, а також близько десяти машин швидкої допомоги та інших автомобілів.

Як повідомляв "Апостроф", 20 червня в місті Реддінг (Великобританія) 25-річний лівієць з ножем накинувся на натовп людей, троє людей загинули, ще троє поранені.