RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Чоловік готував "особливе" побачення для дівчини і вразив не тільки її - примчали рятувальники

У Шеффілді (Велика Британія) чоловік хотів освідчитися своїй дівчині і для цього в своїй квартирі організував романтичну обстановку, залишивши сотні запалених свічок. Однак все пішло не за планом - в помешканні розпочалася пожежа.

Про це повідомляє Daily mail.

Майбутній наречений у понеділок, 3 серпня, залишив запалені свічки в кімнаті, наповненій повітряними кулями, в своїй квартирі на Еббейдл-роуд в Шеффілді.

Він пішов, щоб забрати свою дівчину з роботи, і повернувся в квартиру, охоплену вогнем. В цей час рятувальники Південно-йоркширської пожежно-рятувальної служби вже примчали на порятунок.

Пожежники повідомили, що в пожежі, на щастя, ніхто не постраждав, і дівчина таки прийняла пропозицію нареченого про шлюб. Однак застерегли всіх бути обережними з вогнем.

"Кімната у квартирі, да сталася пожежа, була заповнена сотнями свічок і повітряними кульками і, як і слід було очікувати, хорошою пляшкою вина. Це була гарна сцена для романтичного пропозиції, однак все вилилося у пожежу. На щастя, наші пожежники швидко справилися з загорянням, і ніхто не постраждав", - повідомили рятувальники.

Як повідомляв "Апостроф", в Бразилії 66-річний пенсіонер випадково спалив 673 гектарів бразильського тропічного лісу, який знаходиться під охороною, після того, як вирішив спалити свій автомобіль в результаті невдалої страхової афери.