RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

ДТП на "трасі смерті" під Києвом: з'явилися дані про загиблу молодь

Стало відомо, що одній з трьох загиблих в ДТП 6 серпня під Києвом на Старообухівській трасі, не було і 20 років.

Як повідомила поліція області, зіткнулися два автомобілі "БМВ".

В результаті аварії загинув водій "БМВ 320D" - житель Львівської області, 1990 року народження, та двоє пасажирів цього автомобіля. Ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Їм разом з водієм іншого легкового "БМВ Х7" - жителем Київської області, 1984 року народження, надається медична допомога.

"На місці події поліцейські проводять необхідні першочергові слідчі дії для встановлення причин і обставин смертельної ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - додали в поліції.

Як повідомили в Telegram-каналі "Х**вий Київ", три людини, що перебували в седані, загинули одразу, ще одного госпіталізували у важкому стані.

Крім загиблого водія, ДТП забрала життя двох дівчат - 1998 та 2001 років народження. Водій позашляховика перебував в авто один. Він госпіталізований в лікарню.

"Попередньо, водій седана не надав перевагу позашляховику, який рухався йому назустріч, і намагався зробити поворот наліво", - уточнюється в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 12 липня на цій самій Старообухівській трасі, сталася ДТП, яка забрала життя майже цілої родини. Вижив тільки 12-річний хлопчик, а загинули його мати, батько, маленька сестричка і брат.