RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Під Дніпром байкери скинули охоронця з моста - зараз за його життя "б'ються" в реанімації

У Дніпропетровській області стався одночасно загадковий і трагічний випадок. Охоронець, який працював на будівництві Нікопольського моста на трасі Запоріжжя-Дніпро, потрапив в реанімацію. З моста його нібито скинула група байкерів, яким він не дозволив там кататися.

Про це пише ТСН з посиланням на дочку потерпілого пенсіонера Тетяну Хорольську.

Все сталося вночі 29 серпня. Дочка розповідає, що її тато пенсіонер, але вночі працює сторожем на Нікопольському мосту, де ще йдуть будівельні роботи. Вдень 29 серпня він не дозволив кататися мостом одному байкеру, а вже вночі той повернувся з друзями і вони скинули його з мосту.

"Про те, що сталося, нам розповів інший охоронець, який також чергував в ту ніч. Батько був на мосту зверху, а той стеріг знизу. Він не бачив що саме сталося, через потік автомобілів і чималу відстань, але він обходив територію і пішов до батька, щоб запитати, чи все у нього гаразд. Почав його кликати і почув стогін. Знайшов мого батька під мостом, запитав що сталося, і хто це зробив. Папа встиг сказати, що це зробили байкери і втратив свідомість", - розповідає Тетяна.

Другий охоронець викликав швидку допомогу і поліцію. Зараз Тетянин батько знаходиться в реанімації. Рідних до нього не пускають. У чоловіка забій, переломи ребер, стегна і правої ноги. Він підключений до апарату ШВЛ.

Його дочка каже, що камер спостереження на мосту не було, але зовсім близько знаходиться автозаправка, де точно є камери. Тетяна зазначає, що її тато не пив на роботі і взагалі практично не п'є алкоголь.

Але в поліції Запорізької області вважають, що чоловік впав з моста через власну необережність.

"29 серпня близько 5 години ранку в Запорізьке відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення лікарні міста Запоріжжя, госпіталізований з переломом стегна житель села Миколай-Поле 1957 року народження. Встановлено, що потерпілий травми отримав 29 серпня близько 02:00, поблизу села Дніпровські хвилі, за попередніми даними, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, впав з власної необережності з "Нікопольського моста". Відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування", - прокоментувала начальник відділу комунікації Нацполіціі Запорізької області Олена Лебединська.

Дочка потерпілого звертається до всіх, хто може став свідком цього злочину, повідомити, щоб покарати винних за те, що зробили з її батьком.

Як писав "Апостроф", в Харкові чоловік напав на свою вагітну співмешканку, а потім на її матір, а також на таксиста, який жінку привіз.