RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Виглядав досить міцним: несподівані подробиці смерті блогера Дмитра Стужука

Фітнес-блогер Дмитро Стужук, колишній чоловік блогера Софії Стужук, помер від ускладнень, викликаних тяжкою формою коронавірусу. У нього було слабке серце.

Про останні дні Стужука написав в Facebook Юрій Романенко.

Він пише, що Стужук заразився на коронавірус під час поїздки до Туреччини 8 днів тому. Він щодня робив огляди про свій стан. Блогер почувався задовільно, ситуація не виглядала загрозливою.

Пізніше він потрапив до лікарні, але буквально через добу вийшов звідти, оскільки йому дозволили лікуватися на самоізоляції.

"Загалом-то він виглядав досить міцним. Після виходу Стужук записував ролики в позитивному форматі, шуткуючи і показуючи як все йде на поправку. Потім він прийняв ванну. А у нього, як виявилося, слабке серце, надірване в тому числі тренуваннями в спортзалі ", - пише Романенко.

У блогера сталася зупинка серця, він потрапив в реанімацію. Лікарі добу боролися за його життя, але врятувати Стужука не вдалося. У нього залишилася мати і троє дітей.

Як повідомляв "Апостроф", незабаром після смерті Стужука користувачі Instagram відшукали на його сторінці в соцмережі фото, яке назвали "пророчим". У липні блогер опублікував кілька кадрів, на яких позує нібито вимазаний кров'ю, тримаючи в руці серце.