RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії ревнивець в салоні краси вистрілив дружині в обличчя і зарубав сокирою: фото, відео і деталі трагедії

В середу вдень, 11 листопада, в російському місті Всеволожськ чоловік зайшов в салон краси і вбив свою дружину, яка там працювала.

Про це повідомляють на сайті Слідчого комітету РФ.

Інцидент стався в одному з торгових комплексів в салоні. Чоловік спочатку вистрілив в обличчя жінці, а потім забив її сокирою.

За даними видання "Фонтанка", загиблою виявилася 36-річна господиня салону. За словами її близьких, навесні вона пішла від чоловіка, забравши п'ятирічну дочку. Жінка розповідала, що чоловік погрожував їй.

"Наприкінці жовтня він заманив її в квартиру під приводом забрати зимові речі - її і дочки - і силою обрізав волосся. Коса була дуже довга. Після цього вона написала заяву в поліцію і начебто знайшла охоронця. Не знаю, де він був сьогодні" , - розповіла одна з клієнток салону.

За даним фактом порушено кримінальну справу. Чоловіка затримали.

Як пише видання "Підйом", підозрюваного звуть Сергій Шпак. Він говорив жінці їхати на батьківщину в Молдову. Там з колишнім чоловіком живуть її діти - сини 11 і 14 років.

З Сергієм у жінки спільна дочка. Він не хотів її відпускати, тому погрожував дружині.

"Дівчинка маленька - це його дитина. Він їй купив квартиру рік тому. Дав готівку. Ми їздили з нею купувати разом. І після того, як він купив квартиру, вона відразу від нього з'їхала. Провокатор вона була ще той, але справ з ним не треба було мати", - розповіла подруга жертви.

За її словами, у Сергія є ще одна дочка, їй 18 років. Вона живе з його колишньою дружиною у Всеволожську. Чоловік також купив їм квартиру.

Шпак родом з Білорусі. Він сирота.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Воскресенську (Росія) чоловік в стані алкогольного сп'яніння вбив свою дружину на очах у дітей в дитячому садку.