RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Розпусні "ігри": директора дитячого будинку під Одесою звинувачують у сексуальному насильстві

59-річний чоловік, на його поклали обов'язки щодо виховання та піклування про потерпілих, більше двох років вчиняв щодо дітей розпусні дії та сексуальне насилля, що завдавало їм фізичного болю та розбещувало їх.

Про це інформує прес-служба Нацполіції Одеської області.

Правоохоронці встановили, що керівник спецзакладу нібито запрошував дівчаток до свого кабінету подивитися мультики, поїсти солодощів та погратися і задовольняв свої сексуальні потреби шляхом демонстрації дітям свого інтимного органу, доторкався ним до їхнього тіла та схиляв неповнолітніх до зворотних дій.

Аби приховати свої злочини 59-річний чоловік просив діток нікому не розповідати про їхні "ігри" та заявляв, що це нібито "таємниця", про яку не варто розповідати.

"На підставі зібраних доказів чоловіку було повідомлено про підозру за частиною 4 статті 153 (Сексуальне насильство) та частиною 2 статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі. Наразі слідчі клопочуть про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Раніше ми розповідали, що поліція затримала хлопця, який напав на журналістку в день пам'яті жертв Голодомору.