RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

29 вересня

28 вересня

Всі новини

У Києві п'яний слідчий влаштував небезпечну ДТП і погрожував свідкам: фото і відео

У суботу, 19 грудня, в Києві сталася чергова ДТП. Цього разу її винуватцем став слідчий Нацполіції, який перебував в стані алкогольного сп'яніння - він на автомобілі Toyota влетів у іншу машину.

Про це розповіли в Telegram-каналі "Київ Оперативний", де опублікували відповідні фото і відео.

ДТП сталася на пустій дорозі на Косенко, 45, п'яний слідчий Денис Карасьов не втримав свій автомобіль Toyota з держномером KA0642AT та влетів у припаркований Mercedes, а потім ще й у паркан.

Однак визнавати своєї вини поліцейський не захотів і почав погрожувати свідкам і патрульним, які прибули на місце аварії. Від проходження тесту на стан сп’яніння, хоч на драгері, хоч у лікаря-нарколога, п'яний поліцейський відмовився, погрожуючи при цьому свідкам.

"Сподіваємося, співробітники Головного управління поліції вправлять йому мізки. Ще й може з’ясують звідки у слідчого такий автомобіль, а прям круто було б влаштувати службову перевірку по подібних правоохоронцях", - додали у мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві п'яний водій Mitsubishi влаштував масштабну ДТП, не впоравшись з керуванням. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, де розбив відразу три машини, які стояли на світлофорі.