RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Під Дніпром чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського: фото і подробиці

Правоохоронці затримали зловмисника, який погрожував, що замінує в Кривому Розі квартиру, де проживають батьки президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Зловмисник 15 лютого подзвонив на лінію поліції і заявив, що планує підірвати одну з квартир в Металургійному районі міста. Поліцейські оперативно виїхали на місце і почали обстежувати територію. Ніяких вибухонебезпечних предметів вони не знайшли.

Правоохоронці почали розшукувати зловмисника, який надав неправдиву інформацію. Незабаром вони затримали 59-річного місцевого жителя. Як було встановлено, ним виявився безробітний громадянин в стані алкогольного сп'яніння. Він здійснив дзвінок зі своєї квартири. Там у чоловіка вилучили телефон і сім-карту, з яких він дзвонив в поліцію.

За даними ресурсу "Дніпро Оперативний", який посилається на свої джерела, на такий вчинок чоловіка підштовхнув розмір пенсії. Він не задоволений, що отримує виплати всього 2 тисячі гривень на місяць.

В ході спілкування з правоохоронцями він зізнався, що не збирався нічого мінувати. За його словами, він ображений, що не може особисто поспілкуватися із Зеленським.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Затриманому загрожує позбавлення волі на термін до 6 років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Кривому Розі невідомий погрожував підірвати ряд об'єктів, серед яких і будинок, де проживають батьки президента України Володимира Зеленського.