RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Казахстані жінка відбила чоловіка у хуліганів - "розкидала" їх на всі боки: відео

У соціальних мережах з'явилося відео з нападом двох хлопців на чоловіка в Павлодарській області (Казахстан), який йшов з дружиною і двома дітьми. На захист свого чоловіка стала жінка, яка змусила хуліганів втекти.

Про це пише видання Sputnik. kz.

Інцидент стався в ніч з суботи на неділю в Аксу. Чоловік разом зі своєю сім'єю - дружиною і двома дітьми - йшов повз місцеву школу, коли на нього напали.

На відео, яке опублікували в соцмережах, видно, як двоє легко одягнених хлопців б'ють лежачого на землі чоловіка. Їм намагається перешкодити жінка, яка сміливо захищає чоловіка від хуліганів. Зрештою, її старання увінчалися успіхом і зловмисники відійшли від лежачого чоловіка.

В поліції міста Аксу повідомили, що факт побиття чоловіка зареєстрували у відділі поліції.

"Особи учасників конфлікту встановлені, їх доставили у відділ поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде дана процесуальна оцінка", - повідомили правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі дівчата-підлітки жорстоко побили свою ровесницю - вони штовхали дівчинку і завдавали їй удари кулаками, а потім повалили на землю і тягали за волосся.