RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Харковом мати загорнула немовля в пакет і викинула в туалетну яму: фото

У суботу, 27 березня, в Харківській області в туалетній ямі на залізничному вокзалі знайшли дитину, яку туди викинула матір.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Дзвінок надійшов на лінію правоохоронців о 06:48. Заявниця розповіла, що в смт Панютине Лозівського району почула дитячий плач з ями у туалеті.

На місце прибули правоохоронці. З ями вони витягли немовля, загорнуте в целофановий пакет. Стан здоров'я новонародженого хлопчика важкий, його доставили в реанімаційне відділення районної лікарні.

Як з'ясували поліцейські, його викинула 41-річна мати. У неї є чоловік і четверо дітей. Вона знаходиться в лікарні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 3 років.

За даними Telegram-каналу "Віха", постраждала дитина нещодавно народилася, у неї була не обрізана пуповина.

Відзначають, що дитину врятував фельдшер "швидкої" Скотар С.В. Він, не втрачаючи ні хвилини, самостійно зірвав дошки на підлозі туалету і витягнув дитину. Вона була в пакеті і з оповитою навколо шиї пуповиною. Після огляду лікарі встановили, що малюк важить 3 кг 300 г, зростом 51 см.

Як повідомляв "Апостроф", 6 січня в Києві жінка викинула трирічну дитину з вікна. Інцидент стався за адресою вулиця Ватутіна, 33А.