RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Львовом на вулиці стався вибух - постраждали дівчата-підлітки: фото

Вибух стався в п'ятницю, 26 березня. В результаті події постраждали дівчата-підлітки.

Про це повідомляє “Варта Львiв”.

Інцидент стався в населеному пункті Стебник, це сталося близько 18:00 на вулиці Сагайдачного. Вибух був настільки сильним, що вибухова хвиля зачепила дівчат віком 15 і 16 років. Одна з них отримала допомогу в Стебницькій міській лікарні, зараз вона вдома і її стан покращився. У другій дівчини опіки обличчя першого ступеня і рвані рани м'яких тканин, її доставили в Дрогобицьку клініку. Окуліст оглянув дівчину. На жаль, інших даних про стан здоров'я підлітка немає.

На місці події досі працюють слідчі, які намагаються з'ясувати, що ж сталося. Представники правоохоронних органів говорять, що, можливо, мова йде про про пристрій для страйкболу, що був у рюкзаку підлітка, який працював з дівчатами. Це пристрій міг здетонувати і привести до вибуху. Хлопець не постраждав, але після вибуху він зник з місця події.

Пізніше слідчі з'ясували, що хлопець, який працював з постраждалими під час вибуху дівчатам, намагався покінчити життя самогубством у 2017 році. Підліток намагався зістрибнути з багатоповерхівки. Тоді його вдалося врятувати, але слідчі вважають, що він міг повторити спробу самогубства, забравши на той світ ще й своїх колег.

Як писав "Апостроф" раніше, у п'ятницю, 26 березня, у Львові раптово померла 42-річна депутат міської ради від партії "Європейська солідарність", вдова бійця АТО Олена Пасевич.