RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Луцьку вчительку школи звинувачують в побитті і роздяганні дітей: фото і відео

У Луцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 15 розгорівся скандал - учительку математик Лілію Володимирівну Вологу звинуватили в булінгу через те, що вона начебто змусила трьох дівчат роздягнутися майже догола, залишивши тільки білизну.

Про це повідомляє видання Конкурент.

"На перерві в мене в класі парили, і тут заходить та вчителька, вона побачила пару, почала кричати, обзивала щось трохи, я вже точно не пам'ятаю. Я їй сказала, що в мене нічого немає, потім вона всіх вигнала й залишила мене і дві однокласниці, сказала роздягнутися до трусів і ліфчика, потім роззуватися", – розповіли постраждалі 13-14-річні підлітки.

Директор школи Олег Гребенюк в коментарі виданню пояснив, що конфлікт був, але інформацію про роздягання дітей не підтвердив.

В той же час користувачі соцмережі повідомили, що вчителька вже давно принижує школярів, а адміністрація навчального закладу і батьківський комітет закривають на проблему очі.

Як повідомляв "Апостроф", на Львівщині розгорівся скандал через цькування директорку ліцею учнів навчального закладу. Поліцейські Червоноградського відділу поліції склали на педагога протокол про адмінпорушення, їй загрожує штраф або виправні роботи.