RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Черніговом п'яний водій фури збив двох жінок і зник: подробиці і фото

У понеділок, 3 травня, в Чернігівській області п'яний водій вантажівки збив двох велосипедисток, одна з яких від отриманих травм померла, та втік з місця аварії. Зловмисника вже розшукала поліція - ним виявився громадянин іноземної держави.

Про це йдеться в повідомленні сектору комунікації поліції Чернігівської області.

В Городні Чернігівської області в ніч на 3 травня водій вантажного автомобіля наїхав на двох 33-річних велосипедисток, що рухалися в попутному напрямку, і зник з місця аварії. Постраждалих жінок медики доставили до центральної районної лікарні в Городні, де одна з жінок від отриманих тілесних ушкоджень померла.

На місці скоєння злочину виїхали правоохоронці, які виявили уламки від вантажного автомобіля та два велосипеди з ушкодженнями. Сліди від коліс свідчили про те, що транспортний засіб рухався в напрямку державного кордону до пункту пропуску "Сеньківка".

Прикордонники Чернігівського загону повідомили, що через пункт пропуску "Сеньківка" намагається покинути межі країни іноземець на вантажному авто з характерними для ДТП пошкодженнями, до з'ясування всіх обставин і приїзду поліції його затримали прикордонники. А тест на стан алкогольного сп’яніння показав, що в організмі 36-річного іноземця було 0,9 проміле алкоголю.

За фактом смертельного злочину правоохоронці відкрили провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння, що спричинило смерть людини). Водієві фури загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Наразі з водієм проводяться слідчі дії.

Як повідомляв "Апостроф", 2 травня в Росії сталася жахлива трагедія - в Курській області 6-річний хлопчик на смерть збив свою матір.