RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Під Рівним 18-річний хлопець по-звірячому вбив приятеля шматком паркану: фото

В Рівненській області затримали 18-річного мешканця села Щоків Вараського району, який під час пиятики шматком паркану забив до смерті свого товариша по чарці. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Рівненської області.

Смертельний інцидент стався в ніч на понеділок, 3 травня. 28-річного жителя Вараського району доставили до лікарні із тілесними ушкодженнями різного ступеня, де в реанімації він і помер.

Правоохоронці Вараського районного відділу поліції встановили, що напередодні у селі Щоків двоє місцевих жителів розпивали спиртні напої біля водойми, де між ними сталася сварка. Згодом конфлікт загострився і 18-річний молодик вирвав дерев’яну штахетину з паркану, якою завдав численні травми односельцю.

Вранці батько побитого хлопця виявив свого сина без свідомості, фельдшери "швидкої" доставили його до лікарні з численними важкими травмами та переохолодженням.

"Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала внаслідок набряку головного мозку, відкритої черепно-мозкової травми, перелому кісток черепа, крововиливу та забою мозку", - йдеться в повідомленні.

18-річного зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомили про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За інформацією поліцейських, 18-річний юнак раніше не був судимий, однак притягувався до адмінвідповідальності за вчинення дрібного хуліганства та куріння у громадських місцях. Відомо, що між ним і його односельцем упродовж тривалого часу були неприязні стосунки.

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років позбавлення волі.

Як повідомялв "Апостроф", у Харкові в квартирі жінка знайшла тіла свого сина і його дівчини. Правоохоронці вже затримали підозрюваного.