RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

У Дніпрі дивна бригада медиків увірвалася в квартиру і побила чоловіка: фото і відео

У місті Дніпрі троє чоловіків у формі медичних працівників, які пізніше представилися співробітниками психіатричної бригади, увірвалися в квартиру і зв'язали мотузкою господаря.

Про це повідомила на свій Facebook-сторінці місцева журналістка Марія Чала, опублікувавши відповідні фото і відео з камер спостереження.

За її словами, інцидент стався у вівторок, 11 травня, на вулиці Фабрично-заводській. Шум у сусідній квартирі почув старший інспектор відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції Дніпропетровської області Віталій Біловол. На сходовому майданчику він побачив прочинені двері і почув звуки боротьби. На його оклик з кухні вийшли троє чоловіків у формі медпрацівників, які представилися працівниками психіатричної бригади.

"Вони сказали, що приїхали на виклик, тому що у сусіда нібито є психічні захворювання і він відкривав газ. Також вони додали, що він на них накинувся. У будинку стояла машина швидкої допомоги. Сусід вийшов з квартири, його обличчя було залите кров'ю, потім він зайшов назад і закрився. Я крикнув дружині, щоб вона викликала поліцію. Але чекати приїзду поліцейських вони не стали і відразу пішли", - розповів про подію журналістам місцевого сайту Віталій.

Візит "медиків" зафіксували камери відеоспостереження біля під'їзду.


За словами Віталія, сусід живе один в трикімнатній квартирі, у нього є деякі ментальні відхилення, але протягом останніх чотирьох років він вів себе спокійно і тихо. Сусід розповів, що люди, які ввійшли в квартиру, ні слова йому не сказали, а відразу повалили на підлогу, після чого потягли на кухню, де намагалися зв'язати йому руки. В результаті він отримав травму голови.

Головлікар Дніпропетровської обласної психіатричної лікарні Олексій Стороженко повідомив журналістам, що карета швидкої допомоги до лікарні не має ніякого відношення.

"Це зовсім інше комунальне підприємство. Якщо людині потрібно психіатрична допомога, то потрібно набирати номер 103, після чого черговий відправляє туди карету, наші лікарі на такий виклик не їдуть. Якщо працівники швидкої бачать, що у людини дійсно є психічні розлади, то його привозять до нас в приймальне відділення. Інформація про подібний виклик до нас не надходила, я про те, що трапилося, дізнався з соціальних мереж ", - розповів він.

В обласному центрі екстреної медичної допомоги інцидент поки не прокоментували.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові боєць Нацгвардії жорстоко побив лауреата премії "Гордість країни" Івана Литвинова.